Återställa

Vi är bland de främsta inom estetisk tandvård. Eget skryt luktar illa, brukar man säga. Vi skryter inte.

För oss är det självklart att vi ska vara en av de främsta experterna på traditionell tandvård. Men vi stannar inte där.
Om Du är nöjd med Dina tänder, så ler och skrattar Du helt naturligt.

Vi kan hjälpa Dig till det skrattet. Ingen mun är för svår för oss. Antingen vet Du redan hur Du vill att Dina tänder ska se ut då utgår vi ifrån detta och ser vad som är möjligt, eller så kan vi gemensamt arbeta fram till ett fint förslag utgående från just dina förutsättningar och önskemål.

Vardagen med kaffe, vin och åldrande gör att tänderna missfärgas. Att bleka sina tänder är en process som man självfallet kan göra hemma. Vi rekommenderar emellertid att Du gör det på en tandklinik där man iakttar processens förlopp så att Dina tänder inte skadas.

Och glöm inte att estetisk tandvård också kan vara funktionell.

Om naturen skapat Dina tänder så att de är svåra att sköta, eller om Du har andra problem som innebär att Du inte kan använda tänderna för det de är skapade för, så skapar vi en mun som både ger Dig möjlighet att bita i en rå morot, slippa onödiga behandlingar för karies eller tandlossning och som ger Dig anledning till att skratta glatt.

Tillsammans går vi igenom Dina förväntningar och önskemål. Den tandtekniker som ska vara involverad är givetvis med.

De flesta andra tandkliniker anlitar externa tandtekniska bolag, men vi vill ha en direkt koppling och närvaro med den som ska göra en del av det viktiga jobbet.
Därför har vi tandtekniker anställda. Vi vill inte att den minsta detalj ska falla mellan stolarna.