Estetisk tandvård i Malmö

Vill du bättra på det moder natur har gett dig. Vi kan hjälpa dig både med att byta ut trasiga eller saknade tänder, tandblekning för de som missfärgats och justera dem som sitter snett.

Detta sammanfattar mycket grovt vad estetisk tandvård handlar om. Skillnaden mellan ren estetik och vanlig tandvård är att i det senare fallet har men ett tillstånd som måste behandlas medan det i det andra fallet handlar om en egen önskan om att få något som ser bättre ut. Den stora skillnaden mellan dessa två saker är att vid ett bakomliggande tillstånd får du hjälp med kostnaderna via din tandvårdsförsäkring medan du inte får det för estetisk tandvård. Idag är det tyvärr så att estetisk tandvård är försedd med 25 % moms.

Vi kan erbjuda två av de främsta inom estetisk tandvård, Alexander Tosev och Jacqueline Rasic. Alexander har arbetat med estetisk tandvård under en längre tid, både i och utanför Sverige. Bland annat spenderade han flera år på en av Dubais mest berömda kliniker. Jacqueline har stor erfarenhet av estetisk tandvård såväl som allmän tandvård. Hon har varit medlem i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED) i över 15 år och är numera också medlem i British Academy of Aesthetic Dentistry (BAAD).

Frågor kring estetisk tandvård

Vid önskan om estetisk tandvård så är vår ambition att innan behandlingen startar så har vi gemensamt gått igenom alla de frågeställningar, eventella komplikationer som kan uppstå eller biverkningar som kan inträffa, du har helt enkelt fått en insikt i vad dina val medför för dig idag, imorgon och i framtiden. Välkommen till oss i Malmö!